André_Bek

André Bek

André Bek is Fieldlab Manager bij het Trainingscentrum van de Marine. Hij groeide op in Ridderkerk, deed Atheneum en werd geselecteerd voor een officiersopleiding aan het Koninklijk Instituut voor de Marine te Den Helder. Hij was onder andere werkzaam als sportinstructeur en fysiotherapeut.

Antoine_Filissiadis

Antoine Filissiadis

Antoine Filissiadis is geboren in Athene en groeide op in België. Hij woont tegenwoordig meestal op Cyprus, het eiland van Afrodite. Hij is schrijver, coach en trainer.

Rudi de Graaf

Rudi de Graaf

Rudi de Graaf studeerde economie en geschiedenis. Hij woonde in verschillende landen en werkt nog altijd internationaal.

david grabijn

David Grabijn

David Grabijn studeerde psychologie in Amsterdam en Kopenhagen.
Hij werkte onder meer als redacteur, vertaler en ondernemer in de muziekindustrie. Tegenwoordig is hij schrijver en uitgever van boeken.
Wim Kijne

Wim Kijne

Wim Kijne studeerde psychologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Daarnaast zocht hij zijn eigen weg door zich te verdiepen in intuïtieve ontwikkeling en individuele therapie. Hij is ook opgeleid tot modern hypnotherapeut. Behalve therapie, geeft hij workshops, cursussen, supervisie en lezingen.

Wim Luijpers

Wim Luijpers

Wim Luijpers is hardloopexpert en -trainer, opgeleid bij het American Feldenkrais Guild en het Institute for Human Movement in Californië. Hij is geboren in Nederland, groeide op in Nieuw-Zeeland, woonde afwisselend in Oostenrijk en Griekenland en tegenwoordig weer in Nieuw-Zeeland.

Paul Madaule 1

Paul Madaule

Paul Madaule studeerde aan de  Université Sorbonne af in het vak psychologie. Hij zou zijn leven gaan wijden aan de methoden van de befaamde Franse KNO-arts Alfred Tomatis. Zes jaar lang was hij in Europa en Zuid-Afrika werkzaam als therapeut en docent. In 1978 kwam hij naar Toronto in Canada, waar hij samen met dr. Tomatis The Listening Centre stichtte.

Bärbel Mohr

Bärbel Mohr

Bärbel Mohr: succesvol auteur, ontwerper, producent, spreker en trainer. Ze had een opgeruimde inslag en zag het leven vooral als iets dat mee kan zitten.

Hal en Sidra Stone

Hal en Sidra Stone

Hal Stone en Sidra Stone werkten zo’n 35 jaar samen. Ze waren pioniers in het verkennen en ontwikkelen van nieuwe vormen van therapie en transformatie van mensen, relaties en organisaties. Zij stonden aan de wieg van wat bekend is geworden als de Voice Dialogue methode.

Colin Tipping

Colin Tipping

Colin Tipping was de architect van wat erkend wordt als het krachtigste, fijnst afgestemde en best beproefde instrument voor persoonlijke groei en ontwikkeling: radicaal vergeven.

Denis Du Trieux

Denis Du Trieux

Denis Du Trieux werd vlak na de oorlog in Indonesië geboren. Hij ging daar naar school en vertrok in 1966 met zijn familie naar Nederland.

JaïrWassink

Jaïr Wassink

Jaïr Wassink was onder meer werkzaam als ontwerper,
tekstschrijver, campagnebedenker en drummer
in de band Rosy Lee.

William Whitecloud

William Whitecloud

William Whitecloud is geboren in Swaziland, in Afrika. Tot zijn achtste jaar was zijn wereld vol betovering. Dat veranderde toen hij naar een kostschool ging en werd klaargestoomd voor de gestructureerde wereld van werk en loopbaan.