Meer over dit boek:

….Handboek voor gevoelige mensen…..

…In dit boek vind je uitleg over emoties en gevoeligheden. Zo kun je onder meer leren hoe je met angst en boosheid kunt omgaan, hoe je meer van jezelf kunt gaan houden en meer en intenser kunt genieten. Je gevoeligheid voor de spanning en emoties van andere mensen kun je leren reguleren en filteren zodat je er minder ongemak en meer plezier van hebt. Bovendien staan er heel veel oefeningen in dit boek om je gevoeligheid op een speelse manier beter te leren kennen en om je vaardigheden op dit gebied te vergroten, zodat je meer voldoening en plezier uit je leven kunt halen. Zodat jouw prachtige gevoeligheid tot bloei kan komen.

Het boek begint met algemene en specifieke, wetenschappelijk verantwoorde informatie over gevoelig zijn, over leren, over emoties als boosheid, verdriet, plezier en angst. Daarna gaat het over liefde, seks, relaties, ontspanning en slapen. Om nog beter te kunnen ingaan op onbewuste gevoelens en fenomenen, maken we in het vervolg van het boek gebruik van het model van de aura en de chakra’s. Daarbij is het niet belangrijk of aura’s of chakra’s echt bestaan, we gebruiken ze als praktisch model om beter te leren omgaan met onze gevoeligheden. Dat brengt ons meteen ook bij de oefeningen, die misschien wel de kern van dit boek vormen.

Aan de hand van deze beproefde en bijzondere oefeningen kun je meteen zelf aan de slag en ontdekken wat voor jou het beste werkt.