Lezerswinkel - LP

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Lezerswinkel

Plus

Voor het bestellen van papieren boeken of e-boeken klik je op de linkjes bij de boeken. Dan kom je meteen in een winkelwagen waar je naar hartelust kunt blijven kopen. Informatie over eventuele verzendkosten, verzending en betaling tref je daar ook aan. Kosten, service en snelheid doen niet onder voor wat je bij bekende webwinkels zou aantreffen.


Als een boek nog niet is verschenen, krijg je daarvan zo snel mogelijk bericht. Als het betreffende boek wel in het bestelformulier staat, zal het zeer binnenkort verschijnen. Je kunt ook boeken bestellen die nog niet in het bestelformulier zijn opgenomen (omdat ze nog niet in produktie zijn). Ook die kun je alvast bestellen, maar dat liefst met een berichtje aan bestel@lezerspoort.nl . Dan zorgen wij ervoor dat het meteen na verschijning naar je toe komt.

Onze boeken hebben een vaste prijs en vallen onder de betreffende wettelijke regelingen. Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Als er bij geplande uitgaven een 'circa' prijs staat, betekent dat dat de definitieve prijs nog niet is vastgesteld. E-boeken vallen niet onder de vaste boekenprijs.

 

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu