Colin Tipping

 

Vergeving in welke vorm ook komt niet voort uit een inspanning maar uit een openstaan voor de ervaring

 

Colin Tipping (1941-2019) was de architect van wat erkend wordt als het krachtigste, fijnst afgestemde en best beproefde instrument voor persoonlijke groei en ontwikkeling: radicaal vergeven.

Hij noemde het zelf een ’technologie’. Hij was een autoriteit als het ging om de toepassing van deze technologie bij het ‘helen’ van individuele mensen, gezinnen, families en (bevolkings)groepen.

Colin C. Tipping werd geboren in Engeland. Hij doceerde aan de universiteit van Londen voor hij in 1984 naar de VS emigreerde. Zijn workshops waren vermaard als levensveranderende ervaringen en hij werd vaak gevraagd als spreker bij manifestaties en conferenties. Onder degenen die zijn werk prijzen zijn John Bradshaw, Mark Victor Hanson, Neale Donald Walsch, Caroline Myss and Gregg Braden. Hij heeft in een latere fase ook initiatieven genomen om een bijzondere vorm van radicaal vergeven toe te passen in grote bedrijven en andere organisaties, als een manier om conflicten te helpen voorkomen en op te lossen, de stemming te verbeteren en ook de doelmatigheid te bevorderen. Hij noemde het ‘The Quantum Energy Management System’.

Het was zijn missie om alle mensen bewuster te maken en om een wereld te helpen ontstaan waar vergeving heerst.

Boeken: Radicaal vergevenJe kunt ook jezelf vergeven